STUDIO SUGAR SNAP

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 563 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Studio Sugar Snap. Meer weten? Ontdek meer

18 apr 2024 om 23:41 Lekker eten !
18 apr 2024 om 22:18 Heerlijke knolselderij sate en fried aubergine! Friet en coleslaw ook erg lekker! Mais ribs OK.
13 apr 2024 om 20:14 Altijd lekker
9 apr 2024 om 19:38 Ik bestel elke week. Dit keer viel tegen. Nieuwe kok?
7 apr 2024 om 22:07 Eten altijd super lekker. Alleen bezorgtijd iets langer maar dat is vaker op een zondag.
7 apr 2024 om 21:05 Zeeeer goed heerlijk en verfijnd
29 mrt 2024 om 22:59 Lekker en goeie service!
28 mrt 2024 om 12:23 Erg lekker eten!
26 mrt 2024 om 21:14 Food was nice, fries are great and the burger was nice but the delivery time was almost 2 hours. I only ordered burger and fries. Not worth the massive wait time.
24 mrt 2024 om 19:03 Gwn heeel lekker
21 mrt 2024 om 8:27 :)
20 mrt 2024 om 18:50 Bezorging kwam wat later dan oorspronkelijk aangegeven, maar dat was oké. Het eten was goed! Een deel van de bestelling was niet beschikbaar en ik werd netjes gebeld met de vraag of ik een alternatief wilde. Goed opgelost en ik heb heerlijk gegeten!