STUDIO SUGAR SNAP

STUDIO SUGAR SNAP Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 222 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Studio Sugar Snap. Meer weten? Ontdek meer

30 apr 2022 om 20:17 Voor de eerste keer besteld ( vega Turkse pizza) + de knolselderij doner die vond ik veelste veel gekruid en heftig kwa smaak je proefte daardoor niks anders meer, jammer als toetje ook de Cheesecake wat niet echt als cake kwam. Verder goed verpakt
28 apr 2022 om 22:07 Wederom meer dan perfect, deze mensen snappen hoe je eten maakt
25 apr 2022 om 18:42 Dit was echt het beste eten wat ik in tijden bezorgd heb gekregen. Vooral de rendang is super smaakvol en goed. Hulde.
22 apr 2022 om 22:44 Altijd een feestje! We hebben de niet gemist! Dank weer Hartelijke gretjes, Arno
21 apr 2022 om 21:02 Heerlijk, gezond eten en snel bezorgd. 1 van de betere bezorgrestaurants in Utrecht als je het mij vraagt
18 apr 2022 om 20:51 Aanrader! Bijzonder lekker allemaal.
15 apr 2022 om 19:37 Heerlijk eten vol liefde!
26 mrt 2022 om 15:51 echt bijzonder en heel lekker eten! Aanrader:-)
18 mrt 2022 om 20:10 Geweldig vega eten, de curry chips is echt een aanrader!
10 mrt 2022 om 21:48 Really tasty and healthy
7 mrt 2022 om 21:30 Heerlijke gerechten met goede smaak combinaties. Aanrader!
28 feb 2022 om 1:50 Lekker eten en ook nog eens bezorgd zonder plastic. Top!