STUDIO SUGAR SNAP

Recentebeoordeling


5 sterren uit 287 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Studio Sugar Snap. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 22:00 Erg lekker! Paddenstoelen rendang en cheesecake. De rendang had iets warmer gemogen (zelf geen magnetron).
18 nov 2022 om 18:15 Heerlijk, iets te laat, maar vrolijke bezorger maakte alles goed
16 nov 2022 om 21:45 Bezorging sneller dan verwacht. Erg lekker gegeten!
16 nov 2022 om 0:03 Heerlijke paddenstoelenrendang, lekkere rijst en de bestelde extra groenten waren ook heerlijk. En de vegan tiramisu met Oreo was ook fantastisch. Echt een aanrader!
15 nov 2022 om 22:38 Heerlijk eten!
14 nov 2022 om 12:21 Eten was koud en niet wat we hadden besteld.
12 nov 2022 om 19:41 Zeer smakelijke broodjes! Broodje paddenstoelen-rendang & Broodje pulled jackfruit Ps. zeer groot "broodje" ook . Top. En fijne bezorger!
11 nov 2022 om 7:08 Mooie presentatie van het eten en goede portie. Ik had de paddenstoelenrendang. Echte rendang-smaak en -geur! Voor mij was de structuur wat minder, waardoor ik de volgende keer toch iets anders bestel. Bezorging duurde 50 minuten en dat vond ik best
8 nov 2022 om 21:28 Heerlijk eten, zoals altijd! Met een heerlijk toetje, door een foutje in de bestelling. Genieten was het!
3 nov 2022 om 21:56 Heerlijk eten en zo’n vriendelijke medewerker. We kregen een lekkere tiramisu mee voor een door ons gemaakte fout. Heerlijk smullen was dit toetje
30 okt 2022 om 19:50 Heel erg lekker gegeten en heel fijn dat het zo lekker veel verse groenten zijn! Ook lekker dat er eens iets gezonds aan huis gebracht wordt
26 okt 2022 om 20:32 Super lekker!